041 789 719
Tržaška cesta 69

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se shrani na disk računalnika, ko obiščete spletno stran. Obstajajo dve vrsti piškotvkov - tisti, ki so obvezni za uporabo spletne strani in tisti, ki za to niso obvezni. Slednji se na disk shranijo šele, ko se uporabnik strinja z uporabo piškotkov in dovoli njihovo uporabo.

Piškotki sami po sebi ne prepoznajo in pošiljajo nikakršnih podatkov uporabnika. Vsi podatki, shranjeni v piškotku so nastavljeni s strani spletne strani, uporabljajo pa se za uporabniku bolj prijazno delovanje spletne strani, nastavitve jezika spletne strani ali velikost pisave, spremljanje obiskanosti spletne strani in podobno.

Piškotki nam omogočajo pregled nad tem, katere strani se vam zdijo uporabne in katere ne. Piškotek v nobenem primeru ne posreduje vaših osebnih podatkov, razen tistih, katere nam posredujete sami. Prav tako nam ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali podatkov na njem. Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov ima privzeto omogočene piškotke, vendar jih lahko po želji ročno izklopite.

Na spletni strani "www.poceni-kopiranje.si", v nadaljevanju "naša stran" uporabljamo piškotke za merjenje obiskanosti spletne strani. V piškotkih ne shranjujemo vaših osebnih podatkov.
Piškotke so razdeljeni v dve skupini. Tisti, ki so obvezni za delovanje spletne strani in tisti, ki za to niso potrebni.
Piškotki, ki so obvezni za delovanje spetne strani se nastavijo takoj.
Piškotki, ki niso obvezni za delovanje spletne strani se nastavijo šele po vaši potrditvi sprejemanja piškotkov.

Neobvezni piškotki:

na naši strani uporabljamo Googlovo orodje za spremljanje obiskanosti spletne strani "Google Analytics".

Piškotki nastavljeni s strani Google Analytics so: _utma, _utmb, _utmc, _utmz in _utmv, oziroma podobni.
Več o Googlovih piškotkih si lahko preberete tukaj.

 
Razmnoževanje, ekonomska propaganda in marketing, TOM REKLAM d.o.o., © 2022 - Vse pravice pridržane aArray